uitdagingen

Gedragsproblemen

Gedragsproblemen is een verzamelnaam voor een hele reeks klachten. Bijvoorbeeld niet luisteren, agressie, teruggetrokken zijn, sociaal buitengesloten worden, sociaal onhandig zijn, overdreven druk zijn,  geen vriendjes hebben, gepest worden, zelf pesten, schoolweigering, moeite met regels, drammen, veel huilen, claimen, niet met teleurstellingen om kunnen gaan, veel ruzies, eetproblemen, slaapproblemen, zelfbeschadiging, seksuele problemen enz.


Gedragsproblemen zijn er vaak niet voor niets; er zij vervelende ervaringen, dingen lukken niet (of juist te gemakkelijk) of er zijn dingen die aan de buitenkant nog niet opvallen. Samen zoeken we dit uit om oplossingen te vinden.

Vaak zijn er ook emotionele problemen; als je niet prettig gedraagt, krijg je veel op je kop en ga je je ook niet lekker voelen. Het blokkeert je verdere ontwikkeling en veroorzaakt ook veel nieuwe problemen.

ZO!-zorgoplossingen

Onze zorg is altijd opgebouwd uit het zorgvuldig en gezamenlijk uitzoeken wat er aan de hand is en een combinatie van verschillende behandelingen.

Veelgestelde vragen

Tab Item Content

Met een verwijzing van je huisarts, kinderarts, jeugdarts, gecertificeerde instelling of gebiedsteam (voor mensen onder de achttien) hebben we met veel gemeenten een contract. De kosten worden dan volledig vergoed.
Als je 18 jaar en ouder bent kan je huisarts je verwijzen voor kortdurende generalistische GGZ (voorheen GBGGZ). Je kosten worden dan volledig vergoed door je verzekeraar, mist die een contract met ons heeft gesloten. Anders wordt een deel vergoed. Je kan bij je verzekeraar vragen wat ze jou vergoeden.
Binnen de zorgverzekeringswet kost het je beide keren wel je eigen risico.

Tab Item Content

Tab Item Content

Tab Item Content

FAQ content 1
FAQ content 1
FAQ content 1